Werken bij Surplus

Surplus hecht veel waarde aan haar personeel. We realiseren ons dat we met hun inzet, kennis en hart voor de doelgroep, we onze deelnemers en bewoners kunnen helpen. En daarom willen we ons als werkgever ook inzetten om voor hen te zorgen en de omstandigheden te creëren waarin zij hun werk zo goed en zo plezierig mogelijk kunnen uitvoeren.

Bij ons hebben werknemers veel vrijheid om een stapje extra of een stapje anders voor de deelnemers te kunnen zetten. Niet alle deelnemers zijn gelijk en niet elke situatie is hetzelfde. Daarom bieden we begeleiders de ruimte om van een standaard traject af te wijken om zo iemand beter te kunnen helpen.
Verder vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Doorleren of bijleren zorgt ervoor dat het werken interessant blijft, dat je kennis op peil blijft en dat je fijner naar je werk gaat.

Stage

Omdat we opleiden en ontwikkelen erg belangrijk vinden, bieden we ook stageplekken aan. Je kunt veel leren van het meelopen en meekijken met iemand die het werk al doet en ook echt zelf aan de slag te gaan. We bieden stages op allerlei niveaus.

Actuele vacatures

Op onze vacature pagina vind je alle actuele vacatures, zowel voor begeleiders, staf als voor stage- en afstudeerplekken.